Tabara de Ski Pentru Copilul Tau

0
5370

Ai auzit probabil multa lume ca iarna isi trimite copilul in Tabara de Ski sau poate chiar merge si parintele cu el. E bine da, iarna se merge la SKI!

Este un lucru foarte important pentru copilul tau sa cunoasca cateva sporturi „de baza” cum ar fi SKI, Inot, Patinaj, Atletism, toate au ceva care il ajuta in dezvoltarea lui motrica. Nu trebuie sa faca o performanta din asta dar este bine sa treaca prin ele.

Sa revenim la tabara de SKI si la cum se desfasoara o astfel de tabara, ce vor invata copiii si cine poate sa mearga?

Pai sa incepem cu inceputul, adica sa va spun ca toti Instructorii din aceasta Tabara de Ski sunt totodata si Profesori de Educatie Fizica si Sport in diferite scoli. Un lucru foarte important pentru ca asta ne CERTIFICA faptul ca acesti oameni au in primul rand o pregatire TEORETICA si PRACTICA in lucrul cu copiii nostri.

Nu in ultimul rand trebuie sa stiti ca au a doua specializare ca instructori de SKI, au la activ ceva ani de experienta de predare a Ski-ului de la incepatori pana la cei avansati. Oricine merge in aceste tabere de ski cu ei pot fi siguri ca vor pleca acasa cu un bagaj important de cunostinte si mai mult cu certitudinea ca vor invata sau consolida tehnica de a schia.

De regula, aceste tabere de ski se organizeaza in Romania iar cea de anul acesta se organizeaza la Straja in muntii Valcan, va dau mai jos detaliile taberei poate este cineva interesat.

Tabără schi

Citeste  Boala Celiacă

Perioada : 8.01-13.01.2018 (5nopti )
Localitate : statiunea Straja, muntii Valcan
Oferta cuprinde:
Cazare+pensiune completa (vila ”la mosu” )
Plecare:
Se pleaca cu tren IR-1821 din Bucuresti (Gara de Nord) Duminica, 7.01.2018 – 23:45, la destinatie avem asigurat microbuz gara-pensiune;
Intoarcere Sambata 13.01.2018 – 20:48 (Gara de Nord) cu trenul IR-1836
Trebuie sa stii ca vom avea 5 zile de ski, adica 4-5 ore/zi de schiat efectiv impratit in doua sesiuni.
Intotdeauna grupele vor fi facute in functie de nivelul de pregatire al fiecarui copil si vor fi impartite pe incepatori/intermediari/avansati.
Pe toata durata taberei de ski exista un Profesor/Instructor care se va ocupa de copii.
Spre sfarsitul taberei vom organiza concursul Taberei de Ski unde vor participa toti copiii. Vom asigura Ceritificate de Paricipare si vom oferi un set de fotografii pentru toti copiii participanti.
Vom asigura asistenta permanenta 24/24 pentru toti cei implicati in aceasta tabara.

Trebuie sa stii ca skipass-ul nu este inclus in pretul taberei dar iti putem spune din experienta noastra ca te va costa:

  • pentru incepatori 100-150 lei
  • pentru intermediari 150-250 lei
  • pentru avansati aproximativ 500 lei (include urcari nelimitate + 10 urcari partie neagra L=3200m) ce leaga statiunea noastra de Lupeni.

Obiectivele noastre si ale taberei de ski sunt:

  • initierea, respectiv aprofundarea tehnicii de schi alpin pentru practicarea cu placere si incredere a acestui sport.
  • socializare, integrarea copiilor in grup, depasirea situatiilor critice, adaptarea la situatii noi.

Acum intrebarea cea mai importanta pe care un parinte si-o pune este, CAT COSTA? Pai sa va spun, pretul nu este unul mare avand in vedere ce ofera acesti oameni in cadrul acestei tabere, bazandu-ne pe experienta lor si pe faptul ca job-ul lor este lucrul cu copiii.

Citeste  Leziunile genunchilor și tratamentul acestora

Pretul este de doar 1250 lei iar pentru a prinde un loc in aceasta tabara este nevoie sa achiti un avans de 450 lei. Acesta poate fi achitat prin card online in contul nostru de paypal sau prin transfer bancar, imediat dupa achitarea acestui avans locul tau este rezervat iar diferenta de bani o vei achita la momentul plecarii.
Trebuie sa stii ca echipamentul de ski este inclus in acest pret!

Trebuie sa stii ca acest avans este solicitat pentru a rezerva locul in cabana pentru perioada in care vom fi la ski.

Daca ti se pare interesant si vrei sa participi la aceasta tabara in perioada 08.01.2018 – 13.01.2018 completeaza formularul de mai jos cu datele tale, iti vom trimite in scurt timp datele noastre pentru plata avansului.

Ce trebuie sa mai stii este ca nu noi organizam aceste tabere si colaboratorii nostri care au o experienta bogata in acest domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.