Apa Alcalina, Apa Imbogatita cu Hidrogen

0
4078

Rolul apei imbogatite in hidrogen este sa furnizeze hidrogen care este utilizat cu usurinta de catre celule.
Cel mai mic si mai usor element din tabelul periodic ar putea avea un rol important in tratamentul anumitor afectiuni si in obtinerea unei pieli stralucitoare. In corpul uman hidrogenul functioneaza ca antioxidant, ajutand la prevenirea degradarii si inflamarii celulelor, protejeaza AND-ul si combate cresterea necontrolata a celulelor. Hidrogenul din apa nu este foarte accesibil celulelor din organismul uman deoarece hidrogenul liber este relativ rar si, fiind un gaz usor, se evapora repede de aceea s-au inventat Purificatoarele cu Apa cu Hidrogen

apa alcalina cu hidorgen
Vezi Purificator Apa cu Hidrogen

Desi cercetarile cu privire la efectele apei hidrogenate sunt inca in faza incipienta, rezultatele preliminare au demonstrat urmatoarele beneficii ale apei hidrogenate:

Imbunatateste productia de colagen in celule – un studiu a demonstrat ca celulele din pielea umana afectata de razele UV si-au dublat productia de colagen ca urmare a imersiei in apa hidrogenata pentru trei zile.

Reduce ridurile – subiectii unui studiu care au facut baie in apa imbogatita in hidrogen in fiecare zi timp de trei luni au prezentat o reducere semnificativa a ridurilor de pe gat, in comparatie cu grupul de control.

Are efect antioxidant – impiedica degradarea celulelor din cauza oxidarii si ajuta la repararea celulelor deja afectate. Analizele au demonstrat ca apa alcalina este cel mai puternic antioxidant analizat vreodata.

Previne sindromul metabolic – consumul apei hidrogenate ajuta la cresterea nivelului enzimelor antioxidante, la cresterea nivelul colesterolului “bun” -HDL si la scaderea nivelul total al colesterolului.

Imbunatateste starea de sanatate a persoanelor cu diabet sau prediabet – pacientii care au consumat aceasta apa au prezentat scaderea nivelului de LDL – colesterolul “rau” si stresului oxidativ din markerii urinari, precum si imbunatarirea metabolismului glucidic

Citeste  Adolescența și Adolescenții

Reduce efectele negative ale radioterapiei la pacientii cu cancer – consumul apei hidrogenate a imbunatatit calitatea vietii pacientilor in timpul tratamentului, fara a afecta efectele radiotarapiei.

Protejeaza impotriva efectelor neurologice ale leziunilor cerebrale – atat a celor te tipul interventiilor chirurgicale sau atacurilor cerebrale, dar si cele provenite din cauza stresului oxidativ.

De asemenea, consumul de apa hidrogenata sporeste energia, incetineste procesul de imbatranire (inclusiv efectele acestuia asupra pielii) si ajuta inclusiv la recuperarea mai rapida a musculaturii in urma efortului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.