Posturi Romanesti oriunde in lume prin internet direct pe Smart TV

0
42439

Cum sa vezi programele tv romanesti oriunde in lume fara antena parabolica?

Acum se poate! Poti sa vezi orice program tv romanesc direct pe un Samsung Smart TV┬ádaca ai o conexiune la internet, dar daca citesti acest articol inseamna ca ai ­čÖé

Nu ai un Smart TV? Nu este o problema, poti vedea programele direct pe Smart Phone cu diferite aplicatii care pot fi instalate si cu lista de canale care trebuie cumparata de aici.

Poti vedea orice program tv romanesc si cu ajutorul unor IPTV Box care pot face conexiunea intre lista de canale si TV-ul tau.

Mai jos iti explic cum poti conecta un Smart TV cu lista de programe romanesti pe care o poti obtine de aici.

Pentru inceput, trebuie sa stii ca ai nevoie de un Smart TV care sa poata fi conectat la internet, sa ai o conexiune la internet de preferat cu trafic nelimitat si o viteza de cel putin 8-10 mb/sec.

Intra in magazinul de aplicatii al televizorului si cauta aplicatia Smart IPTV , eu pe asta am testat-o si e destul de usor de configurat, aplicatia este oferita GRATUIT pentru 7 zile, dupa aceasta perioada trebuie cumparata. ATENTIE! Aceasta aplicatie nu iti ofera si programele tv romanesti, iti ofera doar posibilitatea de a adauga lista de canale pe care trebuie sa o platesti lunar si o poti lua de aici.

Dupa ce instalezi aplicatia, trebuie deschisa ca sa se conecteze la server, pe TV o sa iti apara un mesaj care contine si o adresa MAC, acea adresa MAC iti va trebui pentru a incarca lista de canale. Aceasta adresa MAC trebuie sa o trimiti celor care iti furnizeaza lista de canale ca sa iti incarce lista.

Citeste  Gateau Raw Vegan

programe tv romanesti

Dupa ce ai instalat aceasta aplicatie trebuie sa cumperi lista de canale, iar baietii se ocupa de urcarea listei pe tv tau!

Acum, teoretic toate canalele romanesti sunt pe TV-ul tau, daca nu le vezi, inchide si redeschide aplicatia.

Trebuie sa ai in vedere faptul ca, programele in format SD au nevoie de o viteza de download de 5-6 mb/sec iar cele HD de 10-11 mb/sec.

Vezi lista de programe tv romanesti si site-ul de unde poti cumpara o astfel de lista aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

V─â rug─âm s─â introduce╚Ťi comentariul dvs.!
Introduce╚Ťi aici numele dvs.