Brussels or Bucharest Cake Delivery

Palatesti mai Putin

Consumi cat Vrei

Apa curata filtrata la tine acasa!

Doar Luna Asta ai PROMOTIE

purificator apa

Ce Sunt Purificatoarele de Apa?

Pentru sanatatea noastra se recomanda sa consumam zilnic apa, dar apa de la robinet este purificatoare apadeparte de a mai fi potabila, iar apa imbuteliata poate deveni curand o cheltuiala in plus de care vom dori sa ne degrevam intr-un fel.

Nu putem vorbi de o solutie cand vine vorba de dozatoarele de apa cu bidoane de 19 litri. Bidoanele trebuiesc depozitate, trebuie sa dam recipienti la schimb, acestia sunt refolositi, nu stim exact cum sunt curatati si nu putem avea siguranta faptului ca apa imbuteliata este de calitate. Mai mult de atat, acele bidoane, sa zicem ca sunt spalate si apa este imbuteliata cum trebuie acestea sunt transportate si invevitabil acestea vor intra in contact cu mainile celor care le livreaza si implicit ale noastre. Cand aceste bidoane sunt asezate pe dozator este imposibil ca bacteriile si virusii sa nu patrunda in dozator prin partea de sus unde este asezat bidonul.

La Purificatorul de apa cu sistem de filtrare, interventia umana este ZERO, totul se intampla intr-un circuit inchis de la sursa de apa pana la momentul la care apa este pusa in pahar. Gandeste-te la acest aspect!

O solutie perfecta pentru a rezolva problema o constituie montarea unui purificator apa! Acesta are rolul de a filtra apa, indepartand impuritatile, nisipul, rugina si alte particule. Datorita filtrelor speciale cu care este dotat, un purificator de apa vine in plus cu facilitatea de a imbogati considerabil calitatea apei.

Astfel, un purificator apa, nu numai ca indeparteaza pana la 99 % din impuritati, dar retine pana la 90% din clorul din apa.

 • un purificator apa cu filtru alcalin modifica ph-ul acid sau bazic intr-unul alcalin.
 • un purificator apa cu filtru pentru mineralizare are darul de a imbogati apa  cu elemente minerale care, in natura, nu lipsesc, dar care nu mai sunt deloc in apa de la robinet, elemente de care organismul are nevoie pentru mentinerea echilibrului chimic.
 • purificatorul de apa cu filtru cu hidrogen are rolul de a alcaliniza apa si a adauga elemente antioxidante, extrem de benefice pentru cresterea imunitatii si mentinerea unei sanatati excelente.
 • purificatoarele de apa cu filtru magnetic au rolul de a energiza apa, conferindu-i totodata un plus de prospetime si puritate.

Sunt multe tipuri de purificatoare, noi dorim sa va prezentam cea mai buna solutie pentru voi din punct de vedere al costurilor si calitatii apei pe care o produce.

Purificatorul prezentat are un sistem de 4 filtre instalate si anume:filtre dozator

 • Filtru Sedimente
 • Filtru Pre-Carbon
 • Filtru Ultra Filtrare
 • Filtru Post-Carbon

Fiecare dintre aceste filtre are rolul lui in sistemul de filtrare.

1. Filtru de sedimente: este folosit pentru eliminarea ruginei, particulelor de sol, sedimente, nisip, praf şi alte reziduri diferite, microbi, bacterii, oxizi şi chiar impurităţi microscopice care sunt transportate de regula pe conductele de apa.

2. Filtru-precarbon: proprietatea de absorbire a carbonului activ din acest filtru retine şi elimină clorurile generate prin procesele de tratare a apei de reţea, compuşii organici şi mirosurile, făcând ca apa de reţea să fie literalmente naturală.

3. Ultra-filtru: descoperit printr-o tehnologie avansată, are funcţia de a elimina perfect diverşi microbi şi impurităţi, dar permite să treacă apa cu conţinutul de minerale benefice sănătăţii, având găuri de mărime 0.01~0.04 microni acest filtru retine pana la nivel de virusi.

4. Filtru post-carbon: are funcţia de a preveni propagarea germenilor şi de a elimina mirosul apei şi compuşii de gust şi miros, generând o apă curată si sanatoasa oferindu-i un gust proaspat de izvor.

Trebuie sa stii ca aceste Purificatoare de Apa, din punct de vedere tehnic, sunt identice cu dozatoarele cu bidon de apa la 19 litri. Au 2 bazine de apa, unul de apa calda si unul de apa rece, incalzesc si racesc apa dar au cateva avantaje in plus, care sunt estentiale pentru tine:

 • nu mai ai grija comenzilor de apa
 • nu mai trebuie sa depozitezi bidoanele de apa
 • nu mai trebuie sa dai recipienti la schimb
 • nu mai trebuie sa te chinui cu ridicarea bidoanelor
 • costuri reduse fixe pe toata perioada contractului
 • apa purificata intr-un sistem performat de 4 filtre koreean
 • plate fi instalat oriunde exista o sursa de apa
WordPress PopUp Plugin