Brussels or Bucharest Cake Delivery

Activitati sportive pentru copii si nu numai!

Ca parinti nu putem neglija importanta activitatilor sportive in viata copiilor nostri si cu totii ne dorim sa avem copii care sa se descurce in viata. O minte sanatoasa intr-un trup sanatos ajuta la depasirea tuturor obstacolelor.
In ziua de astazi exista posibilitati de a practica diverse sporturi, in unele dintre ele o parte dintre copii descoperindu-si talentul si devenind campioni. Desi de multe ori avem tendinta de a impune copilului practicarea unui sport care ni se pare noua mai potrivit sau mai interesant, este important sa-l intrebam pe cel mic ce i-ar placea sa practice.
Trebuie, de asemenea, sa tinem cont de capacitatile sale fizice, intelectuale si emotionale, de domeniile care l-ar putea ajuta sa se dezvolte pe viitor.

Ski si Sporturi de Iarna

Activitati Montane

Alte Activitati

Hey! Tu sau Copilul tau are nevoie sa faca miscare!

Nu mai astepta, inscrie-l sau inscrie-te la activitatile noastre.

Organizam constant excursii pe munte de una sau doua zile pe trasee montane cu oameni pregatiti si cunoscatori ai muntelui.

Organizam tabere de vara sau tabere de schi unde copilul tau sau chiar tu puteti invata sa inotati sau sa va dati cu schiurile.

Jocurile mintii (sah, go, dame, sah chinezesc)

Beneficiile pe care le aduc activitatile sportive mentale au rezultate concrete in imbunatatirea performantelor scolare. Sahul, spre exemplu, face parte din programa scolara a mai mult de 30 de tari de pe 5 continente.
Dezvolta gandirea logica si spiritul de independenta, imbunatateste concentrarea si aptitudinile matematice, incurajeaza inventivitatea, explorarea de noi idei si abordari, inspira gasirea celei mai bune solutii, a celui mai bun plan sunt cateva din avantajele acestei categorii de activitate sportiva.

Sporturi individuale (inotul, tenisul de camp, etc.)

Aceste activitati dezvolta in special calitatile motrice (viteza, rezistenta, indemanarea si forta) si capacitatea de coordonare. Tonifica musculatura si imbunatatesc activitatea inimii si a plamanilor dar, asta nu inseamna ca alte categorii de sporturi nu au aceleasi obiective.

Sporturile de echipa

Copiii care joaca pentru echipa cresc echilibrati, se adapteaza situatiilor neprevazute, socializeaza si comunica usor si sunt in general optimisti. Ei invata sa se situeze in raport cu ceilalti, sa aiba incredere in colegi, sa se achite de sarcinile repartizate, sa stie ca ceilalti se pot baza pe el si sa inteleaga ca doar impreuna pot invinge. Aprecierea celorlalti se transforma in incredere in fortele proprii.

Artele martiale

Reprezinta o optiune excelenta pentru copiii care sunt neatenti si dezordonati. Copiii vor invata ce inseamna disciplina, concentrarea, autocontrolul, iar sistemul de valori transmis de artele martiale pot influenta pozitiv atat mentalul, cat si fizicul celor mici.

Insa nici o activitate sportiva nu este superioara alteia.

Combinarea unor activitati diferite poate contribui la formarea unui caracter deosebit. Lasati copilul sa-si descopere talentul incercand diverse activitati sportive.

Activitati Sportive Organizate

WordPress PopUp Plugin